contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carnati Cu Piurre Si Sos De Ceapa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Tot timpul fac acesti carnati numai la gratar, asa ca m-am gandit sa incerc sa-i fac si altfel, adica la cuptor.
Piurreul este stiut de toata lumea, nu va mai plictisesc cu el. va spun numai secretul meu....pun un ou crud si amestec cu mixerul foarte repede.
Sosul de ceapa este mai complicat pt ca l-am achizitionat de pe alte meleaguri, adica Germania.
Deci sa incepem
Carnatii ii punem in tava cu un strop de ulei si apa.




Sosul de ceapa: apa, sosul si smantana de gatit.



Se poate face si altfel: ceapa taiata julien se pune la calit adaugand cate putina apa. Punem apoi 250 ml supa de carne, si lasam pana scade si ceapa s-a inmuiat bine. La sfarsit punem 100 ml smantana pentru gatit si condimente dupa gust.
Asamblate toate:



Pofta buna!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com