contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carnati Cu Fasole Rosie La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Savuroasa,aromata ,insotita de legende care ne trimit intr-o mitologie culinara pe care,trebuie sa credem, ca nu o au alte neamuri, este fasolea atat de plina de substante nutritive si fibre. 

Ingrediente:
3 carnati afumati
800 g fasole rosie fiarta al dente
1 morcov mare taiat cuburi
1 ceapa tocata
2 ardei kapia taiati cubulete
500 ml supa de legume sau apa de unde a fiert fasolea
2-3  linguri pasta de tomate
cimbru
boia de ardei iute
2 frunze de dafin
sare si piper
cateva frunze de telina

Mod de preparare:
Prima data,taiem carnatii rondele si apoi Ii  frigem pentru cateva minute in tigaie antiaderenta.Dupa ce s-au fript se lasa deoparte.
Adaugam, intr-o  tigaie mare sau cratita, cateva linguri de ulei in care vom cali ceapa, morcovul si ardeii pana se inmoaie.Punem bulionul,boia de ardei,cimbru,sare si piper.Adaugam si carnatii,frunzele de dafin,fasolea fiarta al dente si 500 ml supa de legume si ducem la fierbere.
Se ia de pe foc,se pun frunzele de telina maruntite  si se baga la cuptor incins pentru 20 de minute.
Este...altceva !:)

Super gustoasa !
Pofta buna!