contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carnaciori In Foietaj

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Foarte potriviti ca aperitiv, serviti cand sunt fierbinti.


Ingrediente:
10 cabanosi
250g foietaj
Parmezan
Un ou batut
Mod de pregatire:
Taiati cabanosii sau alti carnati afumati (ce aveti) la dimensiuni de 7-8cm lungime. Crestati-i la capete. Intingeti foietajul, taiati fasii lungi de 10-12 cm si rulati-l in jurul cabanosului.
Incingeti cuptorul la 200 grade. Puneti cabanosii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasati-i pana se aureste foietajul. Scoateti-i, ungeti-i cu ou si presarati putin parmezan. Ii lasati inca 5 minute la cuptor pana se rumenesc.

 

 



Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com