Capsuni Cu Zahar Si Smantana
articol scris de Marcel blog marcel-iorga.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este un desert pe care eu îl ador de când eram copil mic!
Şi lângă el, aş pune în ordinea prefetinţelor, Fragi cu zahăr şi smântână!
Dar până apar delicioşii noştri fragi în perioada 10-20 iunie, vă propun să savuraţi acest desert!
Chiar dacă, la această ora, căpşunile sunt de import (Grecia sau Spania), ne comformăm situaţiei şi le luăm ca atare!
Spălaţi bine căpşunile şi scoateţi frunzuliţele din capul căpşunei. Presăraţi zahăr peste fructe.
Presăraţi frunze de mentă (ruptă cu mâna sau tocată cu cuţitul) peste căpşunile cu zahar.
Eu am folosit o smântână grasă, de 30%, delicioasă, care mi-a amintit de gustul smântânii copilăriei mele.
Am stropit căpşunile cu această smântână, am ornat cu frunze de mentă şi am savurat un desert extraordinar!