Capsuni Cu Frisca Si Bezele
articol scris de poppy-planet.blogspo blog poppy-planet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este un desert usor si delicat, numai potrivit, spun eu, pentru inceputul de an. Daca nu aveti inspiratie pentru un desert special, dar trebuie sa puneti ceva pe masa, recomand cu mare caldura acest fel. Pot sa spun ca nu da gres niciodata. Desi lumea poate este obisnuita sa manance capsuni cu frisca, toti vor fi placut surprinsi sa descopere bucatele mici de bezele in amestec.
Am folosit:
- capsuni
-frisca lichida
-bezele
Frisca lichida se bate, cu mixerul sau telul.
Se taie capsunile daca sunt prea mari si se adauga la frisca. Cu cat capsunile sunt mai proaspete, cu atat mai delicios iese. Eu am avut congelate, dar gustul pot spune ca nu se compara. Se da la frigider, pentru cel putin 30 de minute.
Bezelele se sfarama, sau se "rup" in bucati mai mici si se adauga la compozitie. Aceasta operatiune trebuie efectuata inainte de servire, in acest fel bezelele vor ramane crocante, si nu se vor inmuia de la frisca.
Se amesteca totul si se pune in cupe. Se poate orna cu capsuni proaspete. Repet, acest desert nu da gres!