Cannelloni
Sursa Cannelloni
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa ce mi-a povestit, my big sister, ca Andreea, face foarte des cannelloni mi-am spus ca trebuie sa incerc si eu. Asa ca am cumparat o cutie de cannelloni din Carrefour, aprox. 6 lei. Va trebuie: o cutie de 250 gr cannelloni, 250 gr carne tocata, 2 cepe medii, 4 catei de usturoi, 30 gr unt ras, condimente, 50 ml frisca lichida, 100 gr bulion si aproximativ 70 gr cascaval ras. Se fierb pastele in apa clocotica cu un praf de sare timp de 7 minute. Se umplu cu compozitia facuta din carnea tocata, ceapa tocata, usturoiul tocat, bulionul si condimentele. Se aseaza peste unt, se toarna frisca, se presara cascavalul si se dau la cuptor la foc mediu timp de 15 minute. Mie mi-au ramas 3 cannelloni si le-am umplut cu branza. Foarte bune, doar ca cele cu branza isi pierd din consistenta. Oricum, foarte rapide si usor de facut. Nu stiu daca chiar asa se fac si in Italy, dar astea au fost destul de bune.