contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cannelloni Cu Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Spanacul este la moda in aceste zile.

Ce iti trebuie (poza 1):
- 800 gr spanac (am folosit congelat)
- 1 pachet cannelloni (am folosit 22 tuburi Panzani)
- 3 oua
- 300 grame branza dulce
- 100 grame cascaval ras
- 50 grame parmezan
- 1 lingura pasta de rosii

Pt sosul bechamel:
- 50 gr unt
- 1 lingura de faina
- 300 ml lapte
- sare, piper

Plan de lucru:
- calim spanacul congelat (poza 2) si il lasam pe foc pana se inmoaie. Condimentam dupa gust (poza 3). Intr-un bol in care am pus branza dulce (poza 4), adaugam si spanacul scurs bine si cele 3 oua (poza 5).
-se umple fiecare tub de cannelloni cu aceasta compozitie, apoi le asezam intr-un vas uns cu unt (poza 6).
-intre timp preparam sosul bechamel. Punem untul la topit (poza 7), adaugam faina si amestecam bine cu telul circa un 1 minut. Apoi adaugam laptele treptat, dar continuam sa amestecam cu telul, pana obtinem sosul dorit. Presaram sare, piper alb (poza 8 ). Adaugam acest sos peste cannelloni (poza 8), apoi acoperim cu parmezan si cascavalul razuit (poza 10). Diluam si pasta de rosii in putina apa, apoi turnam printre cannelloni (poza 11)
- lasam la cuptor aproximativ 25 minute, pana se rumenesc pe deasupra (poza 12)
- pofta buna!

Timp de preparare: 40 minute
Pret : 1.5 ron /bucata (pretul depinde de locul de unde cumparati ingredientele si de inflatie)

cannelloni cu spanac 1 cannelloni cu spanac 2 cannelloni cu spanac 3 cannelloni cu spanac 4 cannelloni cu spanac 5 cannelloni cu spanac 6 cannelloni cu spanac 7 cannelloni cu spanac 8 cannelloni cu spanac 9 cannelloni cu spanac 10 cannelloni cu spanac 11 cannelloni cu spanac 12
Filed under: A3. Pasta&Pizza