Cannelloni Cu Spanac Si Telemea
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
-14 buc cannelonni
-500g spanac maruntit congelat
-400g telemea rasa de oaie
-2 legaturi mari de marar,sau 10 mici ,sau 2 pachetele de marar uscat si maruntit
-3 cepe mari
-2 catei de usturoi maruntiti
-ulei
-sare,piper
ptr.sosul bechamel
-2 linguri de faina
-30 g unt
-cca 0,8 l de lapte
-1/2 lg nucsoara macinata
-30 g unt
-cca 0,8 l de lapte
-1/2 lg nucsoara macinata
-200 g cascaval ras
-o ceasca de parmezan
MOD DE PREPARARE:
-tocam ceapa,o calim in ulei,adaugam spanacul,branza si mararul,gatim 3 minute,stingem focul,adaugam usturoil zdrobit cu presa si asezonam cu sare daca mai este nevoie si piper din belsug sau dupa gustul vostru.Lasam sa se raceasca putin compozitia
-preparam sosul bechamel :topim untul,adaugam faina,amestecam,apoi adaugam pe rand laptele cald,amestecand continuu,pana sosul capata consistenta dorita.La sfarsit adaugam nucsoara.
-intr-un vas termorezistent,punem jumatate din sosul bechamel,apoi asezam pastele
-acoperim cu restul de sos si presaram cu cascaval ras si parmezan
-coacem in cuptorul incin s la mediu,pana se rumeneste frumos deasupra,cam 25 de minute.
Pofta buna!