contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cannelloni Cu Carne Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tot pentru provocarea lunii martie, am pregatit aceasta delicioasa reteta de Cannelloni cu carne si ciuperci. Pai daca sunt gazda provocarii acestei luni, atunci sa ma prezint ca o gazda si sa va servesc cu retete variate si care contin ingredientele alese de mine si anume pastele fainoase si frisca. (Frisca vine la desert :D ).
Va astept cu drag la provocare. Am primit pana acum foarte multe retete si suntem abia la jumatatea lunii. 
Pentru aceasta reteta avem nevoie de:

-1 cutie paste cannelloni
-800 g carne tocata de pui (se poate si alt fel de carne, eu prefer carnea de pui)
-250 g ciuperci
-1 ceapa
-1 bucata usturoi
-1 morcov 
-sare, piper, cimbru
-2 linguri pasta de rosii

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline, se adauga morcovul ras, carnea si ciupercile taiate cubulete , sare, piper, cimbru si pasta de rosii. 
Pastele se fierb in apa cu sare timp de 4 minute, nu mai mult. Se pot folosi si nefierte insa banuiesc (,) ca raman mai tari, al dente si mie nu prea imi plac pastele al dente. 
Pastele fierte si racite se umplu cu amestecul de carne si ciuperci. Folositi cea mai mica lingurita pe care o aveti.
Intr-un vas termorezistent se toarna sosul de rosii si se aseaza pastele umplute. Se toarna deasupra sosul bechamel, se rade cascaval si se pune tava in cuptor pentru 40 minute.

Pentru sosul de rosii:
-2 linguri ulei de masline
-1 cutie rosii in bulion
-1 ceapa mica
-1 usturoi
-2 frunzulite de busuioc
-sare, piper 

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline. Se adauga rosiile taiate cubulete si bulionul, putina apa, sare, piper, busuioc si se fierbe 7-8 minute.

Pentru sosul bechamel:
-2 linguri unt
-2 linguri faina
-300 ml lapte
-sare, nucsoara
+
-80 g cascaval ras