contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Candy Chocolate Muffins

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 40 minute

Cantitate : 12-16 briose

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 1 plic (50 gr) pudding de ciocolata
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt, topit
  • 100 ml Caribbean Twist Watermelon
  • 70 gr bomboane colorate cu ciocolata
  • 4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt

 

Preparare

  1. Incinge cuptorul la 190C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
  2. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Watermelon.Inglobeaza ingredientele uscate urmate de bomboanele colorate.
  3. Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.







Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com