Candy Chocolate Muffins
Sursa Candy Chocolate Muffins
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 40 minute
Cantitate : 12-16 briose
Ingrediente
- 200 gr faina
- 1 plic (50 gr) pudding de ciocolata
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
- 2 oua
- 100 gr zahar
- 100 gr unt, topit
- 100 ml Caribbean Twist Watermelon
- 70 gr bomboane colorate cu ciocolata
- 4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt
Preparare
- Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
- Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Watermelon.Inglobeaza ingredientele uscate urmate de bomboanele colorate.
- Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.