Campionatul International De Gatit In Aer Liber
articol scris de dragos.ghitulescu blog sagatimcudragos.wordpress.com
Locul: Bucuresti, Piata Constitutiei
Incepând de la etapa Bucureşti din 2010 competiţia va fi structurată pe grupe de profesionişti şi amatori!
Atât profesioniştii, cât şi amatorii se pot înscrie la una sau mai multe secţiuni!
REGULAMENTUL COMPETIŢIEI
Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este un eveniment tip competiţie şi este organizat la nivel internaţional. Competiţia este structurată pe 2 etape: Etapa Bucureşti şi Etapa Cluj-Napoca. La fiecare etapă este liberă să concureze orice persoană care respectă cerinţele impuse de către regulament şi comisia de jurizare.
Vineri, 7 mai 2010
Clasa Preparate Culinare Reci
A. Secţiunea Antreuri, Expoziţie de Artă Culinară
B. Secţiunea Dulciuri şi Patiserie
C.Secţiunea Creaţie
D.Secţiunea Meniu Alternativ
Sâmbătă, 8 mai 2010
Clasa Gătit în Aer Liber
E. Secţiunea Plită
F. Secţiunea Grătar
G. Secţiunea Ceaun
H. Secţiunea Creaţie
Duminică, 9 mai 2010
Program de demonstraţii de artă culinară
Gastro Show-uri oferite de: Maestrul Nicu Urs – bucătărie chinezească, Maestrul Cornelia Ghişoi – dulciuri, Maestrul Petrişor Tănase – bucătărie africană, George Catană – dulciuri, Dragoş Bercea – meniu cu specific vânătoresc, Septimiu Crişan – meniu la plită, Maestrul Antonio Passarelli – meniu italian, Sergiu Nedelea – parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian – proţap
Sunteti asteptati cu drag!