Campionatul International De Gatit In Aer Liber ,ziua 1- Intalniri De Gradul Iii
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Primul popas a fost intalnirea cu Mihai Uica
In rest ne bucuram de soare si de a fi impreuna!
O sa vedeti mai jos de ce fotografiaza toata lumea :
-Astea erau niste tocane,deci guyasuri facute de unguri din Ungaria
Ciolanele astea au fascinat multa lume !
Omul asta si fiul lui,am uitat cum ii cheama vindeau palinca de Bihor.de pruna adevarata (am mirosit-o).60lei/l
Antonio Passarelli,cred ca multe il stiti de la emisunea Danutz srl,de pe tvr si mai nou de la tv Paprika.Un adevarat show man si un adevarat italian : fermecator !
Noi cu toatele privind fascinate scena .
Demonstratia culinara a echipei Israelului :o paella uriasa cu fructe de mare si peste(scoici ,creveti si fructe de mare )
Toata lumea fotografiaza pe toata lumea.
La sfarsitul demonstratiei,mancarea a fost oferita publicului.
Am intalnit-o pe vesela Brandusa si ne-a facut mare placere !
A urmat apoi un bucatar chinez,maestru in carving :sculptura in fructe si legume.
Aici trandafirii pe care ii realizeaza el cu o concentrare extraordinara.
Ne-a patruns frigul asa ca ne-am dus la o cafeluta,la caldurica
Am trecut pe langa un stand cu produse artizanale de Horezu
Dinu,incalzit de gagice !
Noroc ca a venit Zamzuu sa-l scape !
De-acuma il cunoasteti :este Zamzuu,sotul Gabrielei.Mai nou PR-ul nostru.Hi,hi,..ce zici Zamzule ?!
Ne-am intors la timp pentru finalul demonstartiei echipei albaneze.Au gatit mamaliga cu afumatura(nu stiu exact ce au mai pus,daca au pus),un risotto cu stafide prezentat foarte frumos in frunze de vita si niste chiftelute marinate.N-am gustat ,asa ca nu stiu sa va spun cum au fost.
Inainte de plecare un ultim popas de discutii cu Mihai Uica.
Si datorita lui Zamzuu ca e mai curajos,ne-am intlnit cu Antonio,am discutat,ne-am fotografiat
Si ne-am si pupat !
Gata,pentru azi,urmeaza sa postez maine a doua zi de concurs.