contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Campionatul De Gatit Ziua 3

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





Cand am ajuns noi, tocmai se termina demonstratia culinara a lui Horia Varlan ,asa ca nu stiu ce sa va povestesc despre ea.
Prima intalnire de gradul 3 a zilei :Horia Varlan si Antonio Passarelli,desi nu cred ca mai era nevoie de vreun comentariu




Ce a gatit Uica Mihai pentru concurs :peste umplut in crusta de sare ,zacusca de pui,legume umplute.
A doua intalnire de gradul 3 a zilei : Radu Popovici

Extraordinarele condimente ale lui Radu ! Cititi aici despre ele .Sunt de fapt niste sosuri dulci iuti de ardei iuti si ingredientele lui secrete.Sunt total naturale,fara nici un fel de conservant sau alte adaosuri chimice.
eu am luat toate cele 3 variante care le are :mai putin iute si mai dulce,mediu iute si iute.
Marcel Iorga  ,al carui blog l-am descoperit abia acum.Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Urmeaza cateva poze cu preparatele concurentilor din ultima zi de concurs:


Asta-i un ou realizat din ciocolata ,pe care l-am fotografiat in timp ce conurentii asteptau vizita juriului .Dupa aceea am aflat ca un adevarat roman l-a furat si din pacate juriul nu a mai avut ce juriza. Concurentii erau straini,nu mai stiu daca palestinieni sau evrei,dar nu erau romani.









-standul cu palinca de Bihor a avut mare cautare.
Si ieri s-a batut un record,de cel mai mare ghiveci macelaresc.
Standul somelierilor.Foarte amabili,cu explicatii pertinente.
sabia de sabrat sampania


Colectia de dopuri a somelierilor
Revista Bucataria pentru toti a facut o demonstratie de gatire raw.
Cam astea au fost evenimentele la care am participat eu,pentru prima data.Pot sa spun ca mi-a facut placere "plimbarea"asta.Am invatat multe lucruri noi.Sigur ca am vazut si poticneli ale organizatorilor si participantilor,dar asta nu-i problema mea si imi inchipui ca nu-i usor sa organizezi asa ceva si sa participi in asemenea conditii (de vreme mai ales).Sper ca acest concurs sa evolueze  si noi ,cei  pasionati de  acest domeniu,odata cu el.