contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Caminul Nostru - Colt De Rai - Saptamana 4

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia. Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții împreună :))  )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.
Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi! (copy paste de la Irina)
PicMonkey Collage22
Ca sa fiu sincera, saptamana asta nu mi-a prea iesit. Am fost foarte ocupata. Hmm, slaba scuza dar e singura pe care o am. Lumanarica am aprins-o si muzica din cand in cand dar seara eram asa obosita incat numai de zbenguiala cu flacaii mei nu-mi ardea. Poate acum in weekend sa recuperam. Coacem niste dovleac (din nou) si profitam de toamna asta superba, topaind cat e ziua de lunga prin curte. Deja a inceput sa ma framante apropierea sarbatorilor…..Nu radeti,deja ma gandesc la Craciun. Nu sunt singura de altfel. Una din bloggeritele mele favorite, Ruth, a publicat deja mini-plannerul pentru un Craciun nestresat, il puteti downloada de aici. Eu una il gasesc foarte util. Dar primul lucru pe care vreau sa-l fac,este sa incetinesc putin ritmul. Sper sa pot, sper ca viata mea in general sa-mi permita asta. Un prim ajutor ar fi muzica….Hai ca acum am ales ceva ce mie imi suna foarte optimist, chit ca cu unele expresii de pe acolo nu-s de acord dar ideea generala si melodia…..Ce mai, true love!