Cake Fara Unt
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Francezii astia stiau sa gateasca nu gluma!Am primit aceasta minunata carticica cu imprumut de la nasa Oana si am fost atrasa de ea mai intai pentru ca pe autoare o cheama ca pe fiica-mea, si mai apoi de retetele super simpliste si delicioase din ea.Acest minunat cake are un gust de piscot si o palarie crocanta.
Ingrediente
-4 oua
-60 g amidon
-60 g faina
-250 g zahar fin
-1/3 plic praf de copt
-1 plic zahar vanilat
Mod de preparare
1.Preincalziti cuptorul la 160C.Intr-un bol adanc bateti cu mixerul galbenusurile impreuna cu zaharul, pana devin spumoase.Amestecati faina cu amidon si praf de copt.Cerneti compozitia peste spuma de galbenusuri si amestecati usor.
2.Bateti albusurile spuma tare si incorporati-le in mai multe etape la aluat.Pregatiti o tava de chec pe care o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.Turnati compozitia in ea si nivelati.Presarati deasupra zahar vanilat si dati la cuptor pentru o ora.