contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cai Verzi Pe Pereti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu am poze cu potol, deci retete mai tarziu. Dar am apucat sa fac scurt niste poze misto si o sa incerc sa le rezum in text scurt, dupa ziua de ieri mi-ar trebui trei vieti sa imi revin, asa ca hai sa o ardem doar cu chestii pozitive si sa ne prefacem ca realitatea nu exista.

Incepem cu doua fete frumoase, una cu ochi caprui superbi, alta cu ochi albastri de husky. Una e samponata, alta nu, ghiciti care e samponata si miroase a flori de mar (se vede in poza, stiu).

Fetele mele dragi.

Slide1

Urmeaza ceva ce o sa va socheze. Toti avem o casa de vis, nu? PE malul marii, in Cipru, Bora Bora, in varf de munte, cu macar o piscinuta. Ei bine, eu mi-am intalnit casa de vis, e a unei prietene si, tineti-va bine, asa arata:

Slide2

In afara de primele poze, o sa va arat, chiar daca nu va intereseaza, ce ma mai motiveaza sa infrunt ziua ce va urma. Stiu, recent descoperita de mine baza prin intermediul blondei mele dragi, dar este o oaza de liniste, bunatate si fericire pentru caluti. Asa ca o sa va dau o poza sexy, Tara la dus, goala, Casi in putinele momente in care are voie sa alerge libera ca sa nu manance copii nevinovati si, bonus, cum trebuie sa arate o intrare in grajd si o curatenie bec. De la oameni pentru animale, le mai retrocedam si noi lor bun simt, nu?

Slide3

Draga de Tara, nitel tarata, la o gura de aer si iarba, e cal, cred ca ii place.

Slide4

Ieri am avut sansa ca foarte scurt sa cunosc un domn extraordinar, din Cluj. Rar atata admiratie pentru un potcovar de calibrul dumnealui. Stiu ca e neinteresanta aceasta meserie pentru multi, dar ce stie omul ala ar baga in ceata un veterinar cu state vechi. Un om deosebit, un profesionist. Ne-am dat intalnire saptamana viitoare, am ce invata de la el chiar daca nu o sa pun in practica pe veci. Cu zapauca mea de Maimu la potcovit. Nu am avut afis cu: atentie, sar caiele. En Vogue a fost in mare voga, scumpa de ea.

Slide5

Maximus e un zapauc (nu i-a iesit bine poza, ca de obicei, in manej nu ii ies bine) dar musai sa o urc sa vedeti mandrete de cabestan. Maximilian Maximus e un purcel rasfatat. Si mare.

Slide6

E si acum sa ne intoarcem la noi, oamenii.

Slide7

Exista un atu de netagaduit al omului. Sa fie fiara. Astia inca o freaca aiurea cu eutanasierea, “oamenii” au liber de voie sa taie si sa decapiteze caini, cica ii elimina. La margine de bucuresti, surprize la punga la tot pasul. De data asta oul kinder ne-a adus patru pisoi, trei baieti si o fetita. Mici, nu stiu cat s aiba, nu stateau dracusorii la poze. De dat, cine vrea sa strige (da, cum sa nu, nu va inghesuiti ca spargeti vitrina).

Din fericire pentru animalele la punga lasate de diversii “oameni”, multe nu supravietuiesc. Mai bine pentru ei, pacat ca mor in chinuri, in rest e mai ok.

Pisoii sunt iubiti de cai (poze naspa, sorry), stau langa boxa frumosului de capitan (Captain Jack, da).

Insa sunt multi caini, daca evadeaza nu au mari sanse, deci daca vreti un pisic mic, e de dat, ma ofer sa il aduc eu cui il vrea.

Sunt fantastic de zapaciti si frumosi, papa tot.

Slide8

Sa ma scutiti de textul cu “un copil nu ai creste”. Luati voi daca sunteti tari copii la punga si dati-mi si mie.

Incheiem tot cu blondele. Ca sa ne mearga bine.

Slide9

Slide10

Slide11

Va doresc numai zile frumoase. AM facut si papa bun dar nu am apucat sa pozez din cvasimotive.

rororo