Ca De Inceput De An: Mango Lassi
articol scris de vavynutz blog bucatarsubacoperire.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Despre porceala de la bulgari, zapada proaspata si revelionul incropit cu 20 de leva sper sa va povestesc cat de curand, de indata ce primesc si fotografiile (Pop si Mada, se aude acolo la voi?).
Intre timp noi incercam sa ne invatam cu trezitul de dimineata, sa mancam mai putin si mai sanatos si sa ne dezpachetam bagajele. :D
Azi a fost in meniu un file de somon la gratar cu cartofi dulci la cuptor si salata verde cu avocado (n-am fotografii doveditoare dar pe cuvant ca a fost bun).
Maine dimineata prindem puteri cu o bautura delicioasa pe baza de mango, ceea ce va doresc si voua.
Mango lassi-4 portii
Ingrediente:250 ml iaurt
130 ml lapte
3 mango bine copti
4 lingurite zahar
Preparare:
Curatati mango si sindepartati samburele. Puneti pulpa impreuna cu celelalte ingrediente in blender si amestecati bine pana obtineti o consistenta spumoasa si cremoasa. Serviti rece!Pofta buna si un an usor!