contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Byurek (ardei) Cu Feta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
- 8 buc ardei rosu prăjiţi
- 1 / 2 kg de brânză feta,
- 2 ouă mari,
- 1 lingură mărar proaspat tocat,
- 4 linguri de făină,
- 1 cană miez de pâine,
- 1 / 2 ceasca de ulei vegetal pentru prăjit.
Mod de preparare:
Se amestecă cu o furculiţă, brânză feta, 1 ou si marar proaspat, apoi îndesati ardeiul cu acest amestec. Veti trece ardeii prin făină şi apoi în ouăle batute. Treceti-le in final prin pesmet şi prăjiti-le în ulei preîncălzit pe ambele părţi, până când devin crocante.Prajiti totul la temperatura mare, astfel încât umplutura poate ajunge in suficient timp pentru a se găti suficient. Scoateţi bucatile de ardei din tigaie şi puneţi-le pe un servet de bucatarie ca sa scapati de uleiul in exces. Inainte de a-i servi lasati ardeii umpluti la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, apoi iti veti servi cu sos tzatziki sau o lingura de branza de capra.
Nota:
Daca sunt prajiti bine, acesti ardei vor deveni crocanti si vcor fi deliciosi la fiecare imbucatura. Ardeii rosii sunt o sursa excelenta de vitamina C. In plus, au un continut bogat in antioxidanti si reduc riscurile imbolnavirii de afectiuni cardiace. Ardeii rosii sunt varianta mai dulce si mai coapta a ardeilor verzi. Pot fi consumati intr-o multitudine de feluri si proaspeti pot fi mancati in cantitati industriale datorita continutului scazut de calorii...

Articol recomandat de gatindcumira.blogspot.com