contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Buzunarase Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


O alternativa mai rapida la Cordon Bleu. Si la fel de delicios!

Buzunarase cu cascaval
Ingrediente pentru 2 portii:
  • 2 felii cotlet de porc fara os
  • 2 felii cascaval (~1 cm grosime)
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • sare, piper

Carnea se spala, se usuca cu un servet de hartie si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se aseaza cate o bucata de cascaval in mijlocul fiecarei felii de cotlet. Se apropie marginile carnii si se apasa un pic cu degetele astfel incat cascavalul sa fie inchis ca intr-un plic.

Buzunarase cu cascaval Buzunarase cu cascaval

Buzunarasele se trec prima data prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare ca pentru omleta. Se repeta operatia (intai faina, apoi ou) astfel incat carnea sa fie acoperita uniform cu faina si ou.

Buzunarase cu cascaval
Buzunarasele se pun la prajit in putin ulei incins la foc mic. Atentie, sa nu fiti tentate sa dati focul mai tare: riscati sa obtineti niste buzunarase arse in exterior si nefacute in interior.
Buzunarasele se servesc calde alaturi de cartofi natur.

Buzunarase cu cascaval
Si o sectiune:

Pofta buna!

Articol recomandat de thegreenfoot.blogspot.com