Burrito - My Style
Sursa Burrito - my style
articol scris de Alice_albinutza blog alice-albinutza.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza
Imi place Burrito si il fac destul de des pentru ai mei. E mai safe pt mine sa il fac singura, acasa, decat sa il cumpar de printr-un fast-food. Cel putin asa gandesc eu. Asa ca astazi , la inceput de weekend m-am gandit sa va arat cu ce ne-am rasfatat usor simbata trecuta, dupa ce a adormit copilul si cainele... liniste in casa ... So, un burrito + bere rece + un film bun = De repetat!
Asadar ingrediente:
- cartofi
- 1 conserva fasole boabe rosie
- 1/2 piept de pui
- 1 morcov mare
- 3/4 boabe porumb din conserva
- o mana de boabe mazare (optional)
- 3 linguri suc de rosii
- sare de mare
- 2-4 foi de tacos
- ulei de palmier pentru prajit
- 2 lingurite boia de ardei dulce
Cartofii ii curatati de coaja ii taiati pai si ii prajiti in ulei de palmier.
Intr-un wok puneti pieptul de pui taiat bucatele mici, dupa ce a fost fiert bine inainte, daca e de pui de tara, altfel nu. Rumeniti-l pe toate partile, dupa care scoateti-l si pastrati-l pe o farfurie calda.
Puneti in wok, morcovul curatat si ras pe razatoarea mare. Adaugati boabele de fasole rosie scurse si clatite cu un jet de apa rece, boabele de porumb (de data asta am uitat, duuh!! sa le pun :P), boabele de mazare (le-ma papat sotate cu unt :D, va povestesc curand), sucul de rosii, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust. Adaugati o cana de apa rece si lasati la fiert pana scade si se formeaza un sos.
Cand sosul e gata, luati foile de tacos si incalziti-le putin. Puneti un strat de carnita de pui rumenita, un strat de cartofi si apoi un strat din legumele cu sos. Cam cate 2 linguri din fiecare e suficient. Rulati foile de tacos strans si .... gata burrito. Senzational, parol!