contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Burgerutz, Pasarele Si Un Anunt Publicitar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Incep cu pasarelele, nu alea de la scufie, alea mai incolo. I-am prmis lui Fane poza cu desteapta aia de Rica si noua etapa din viata ei. V-am mai zis ca isi face pene false ca sa le extinda pe alea reale, plus ca isi redecoreaza locuinta. De data asta i s-a pus pe niste garoafe uscate (pe care nu le-am aruncat de lene). Asta nu ar fi nimic, dar a corupt-o si pe Mozzarella care era cumintenia intruchipata, fac o galagie si o mizerie de nedescris, norocul e ca am desteptatorulaspirator care mai mananca dupa ele frunze si hartii. Va zic si despre ala, la final, cand o sa va fac o oferta de luat in seama.

Deci draga Fane, iata-le.

Sa trecem la retetutza de hamburgerutz. Se ia o foliutza si se pune in ea ramasitutza de biftecutz de la Trattoria Verdi.

Se aduce acasica si la cinutza de seara se face o piftelutza care se pune in tigaitza impreuna cu o chiflutza taiata.

Dupa ce se intoarce se pune deasupra o feliutza de cascavalutz.

Se pune piftelutza in chiflutza si se serveste cu ketchaputz (cat mai bio, fireste).

Am vrut sa va arat si o sectiunutza de hamburgerutz la bec, dar mi s-a impiedicat obiectul muncii de picioare, asa ca luatzi asa cum a cazut.

Da, iar ma enervai pe diminutivizarea exagerata, inteleg, la gradinita, na, e una, dar ditai omul in toata firea sa prezinte tot felul de (zic din burta, nu de cineva anume) ciorbite de puiuti, las-o nene. SI daca tot trecem la ingrediente vacute si puiuti, de ce nu suntem corecti si sa fie totul scris asa, ceputza, mazariche, pai nu? A, daca e un puiut micut, ok, da’ ditamai gaina sau vaca in ditai oloiu de ciorba sau tocana, numai la diminutive nu ma indeamna. Pe mine, ofcorsutz, ca na, cand vad oameni cu greutate care se prostesc ma gandesc (iarasi) la Danutz SRL (da, pensionarul ala de la homograf care tot danutz isi zice pana o iesi odata la pensie).

Asa, acum o cumparaturica. Am luat pentru ca am o nedumerire, cum vine aia Pateu de rata integral?

Ma holbez in DEX sa nu mai ratez, doamne fereste vreun preparat din zone elitiste, legat de alimente (lasam matematicile) gasesc asa:

INTEGRÁL, -Ă, integrali, -e, adj., s. f. 1. Adj. (Adesea adverbial) Întreg, complet. ◊ Făină integrală = făină brută obținută prin măcinarea grâului. Pâine integrală = pâine fabricată din făină integrală.

INTEGRÁL ~ă (~i, ~e) 1) și adverbial Care nu a suferit nici o vătămare; cu integritatea neatinsă; întreg; intact.

Las si fainile la o parte, reiau:

INTEGRÁL, -Ă adj. 1. Întreg, neîmpărțit, complet

Integral ≠ parțial

Ma uit pe cutie sa vaz si eu de unde pana unde e integral si vaz ca are si niste ficat de rata (24%, uoau).

Eu atata doresc de la voi dragii mei (care sunteti mai destepti si mai culti decat dragii lor), explicati-mi si mie ce e integral la pateul ala? La ce se refera?

Si la final anuntul publicitar: vand ceas desteptator care are si functie de aspirator, in cel mai rau caz il donez, nu ramane niciodata in urma.

Se asorteaza la orice culoare si poate fi folosit in casa si in afara (pardon, indoor si outdoor).

No gata cu soparlitul si pe ziua de azi. rororo