Burgeri Picanti De Pui La Gratar
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iarna asta pare fara sfarsit.
Ieri devenisem optimista - gramezile uriase de zapada din curte au scazut considerabil, ba se si vedea pamantul pe alocuri. Era o zi insorita si calda si a fost suficient sa ma faca sa planuiesc primul gratar de cand a inceput iarna asta cu zapezi mari.
Doar ca dimineata am fost descurajata de un nou - si absolut neasteptat - strat de zapada!
Totusi, desi ceva mai rece afara, m-am tinut de plan si am iesit in curte sa fac focul in gratarul celor de la Grill Society.
Pentru azi am decis sa fac niste mini-burgeri picanti, cu carne de pui.
Ingrediente pentru chiftelute
o caserola de carne de pui
4 linguri de chilli (aici puneti cat credeti voi ca puteti suporta!)
5 catei de usturoi tocati foarte marunt
1 ceapa mica
putin din partea verde de la un praz (cat sa dea culoare)
sare
piper
o caserola de carne de pui
4 linguri de chilli (aici puneti cat credeti voi ca puteti suporta!)
5 catei de usturoi tocati foarte marunt
1 ceapa mica
putin din partea verde de la un praz (cat sa dea culoare)
sare
piper
Se amesteca bine ingredientele si se prajesc pe plita de fonta.
Am servit chiftelutele cu chifle proaspat scoase de la cuptor si le-am "stins" iuteala cu un dressing din iaurt gras de casa amestecat cu cativa castraveti, o ceapa rosie si marar.
Un pranz excelent in orice zi insorita! Fie ea de vara sau de iarna incapatanata :)