Burgeri De Pui Cu Sos De Mustar
articol scris de petrea13 blog bucatariepetrea.blogspot.com
am vazut poza urmatoare la tzoaca, si mi-o placut mult, am si io o astfel de persoana
am folosit urmatoarele doo puncte: ciuperci, piept de pui, o ceapa alba, marar, ceapa verde, lapte, unt, sos de soia, mustar si amidon.
in primu rand, am taiat pieptu de pui in bucati si l-am taiat cu robotu. pe urma, am pus cam 3 sferturi de cana de lapte si ceapa alba taiata marunt, si am mai amestecat o data. am adaugat ceapa verde, o lingura de amidon si o lingra de sos de soia, si am mai amestecat si a treia oara. am vrut sa zic ca am amestecat pana s-o facut pasta, da era deja de mult pasta.
am pus pe gratar cu un pic de ulei de masline, si le-am prajit pe ambele doua parti.
in alt vas am pus un pic de unt la topit, am turnat doua cani de lapte, sare si piper, o lingurita de marar, si am lasat la foc mic pana o inceput sa fiarba, cand am adaugat amidon dizolvat in apa rece.
in timpu asta am sotat ciupercile intregi, dupa care le-am umplut cu orez fiert, am pus langa carnea si peste sosu.
si ca tot veni vorba...
Michael Jackson-The Way You Make Me Feel
Vezi mai multe video din Muzica