Burek Cu Carne
Sursa Burek cu carne
articol scris de savalaura.blogspot.c blog savalaura.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 2-3 linguri ulei
- sare, piper, mirodenii
Crusta:
- 100 ml. apa minerala carbogazoasa
- 100 ml. smantana
- 1 ou
Mod de preparare:
Se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei; se adauga carnea si condimentele si se caleste, amestecand continuu. Carnea nu trebuie gatita foarte mult...
Compozitia rezultata se lasa la racit, dupa care i se potiveste gustul de sare, piper, boia, tot ce va place voua :P
La final, se adauga grisul.
Se unge bine cu ulei o tava si se repeta procedeul de asamblare a foilor si compozitiei, de aici: Burek cu branza sarata :)
Suuuper-gustos si cu carne!!!
O tava din fiecare de-abia, de-abia ne-a ajuns :)))
...tot pe masa festiva, la pozat, hi, hi...langa aceiasi melcisori si oua-ciupercute:
Reteta preluata de la Laura Laurentiu
Reteta recomandata de savalaura.blogspot.com