Bunatati
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
A venit iarna si a nins cu bunatati de la un restaurant tare drag mie, o sa va arat cateva fotografii, nu foarte reusite, lumina, deh, dar va dati seama singuri de preparate. La Cantine de Nicolai, ingrediente si preparate cu care, ca o norocoasa ce sunt, am luat cunostinta.
Va arat cateva, iertati inca odata calitatea fotografiilor.
Salata de crab cu avocado.
Terina de foie gras (cu trei dulceturi).
Salata cu caracatita.
Tartar de vita.
Salata cu fructe de mare.
Parmantier cu rata confit.
Ile flotantes (lapte de pasare mai altfel).
Mille feuille.
Tarta cu mere.
Moelleux au chocolat (lava cake, cum vreti).
Nu am poze decat cu antreuri si deserturi si doar un ossobuco (o reteta speciala).
Dupa aia s-a intetit potopul, Casi e cea mai fericita prin nameti, eu nu, nu am reusit sa imi scot masina din parcare de nameti si m-a cocosat sa merg pe talazuri, prin spangi, prin mii de baionete, ca fluiera si vantul, zapada e suficient de mare, multa si grea cat sa rupa pomii, din fericire pomul meu s-a rupt anul trecut. O imagine de prin centru.
Sa vedem maine ce o fi, in masina macar stau ca bleanda, asa am venit fleasca. Dar cu inima plina de preparate si noi invataturi la un cu totul alt nivel, mult mai inalt.
rororo si dezapezeala usoara.