Bunatati La Gratar
Sursa Bunatati la gratar
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
E vara, e cald, e vremea lor...a gratarelor !
1kg mici (la caserola gata formatati)
1kg aripioare de pui (marinata)
Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.
Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine,
iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit.
Intre timp prajim si cartofii.
Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi.
PS: In mare graba (in mai putin 6 h plec in vacanta), raspund invitatiei facuta de coordonator proect Stela Cristea, la initiativa Gustos .ro „ Cu Blogerii la gratar „ In primul rand, doresc sa-i multumesc, iar in al doilea rand imi cer scuze voua cititorilor mei, ca va „trimit” la alte doua retete (publicate cu ceva timp in urma, pe primul meu blog, pt detaliile de pregatire a bunatatilor inainte de a ajunge pe gratar...), dar sper sa ma intelegeti...e vorba de timp ??? Va multumesc!
Pofta buna