Bunatati De Paste Editia 2012
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Desi vremea a fost destul de capricioasa, anul acesta am reusit sa gatesc afara mincarea si am fost tare multumita : are alt gust gatita la foc de lemne si nu am avut nici un miros in bucatarie, unde am facut cozonacii si pasca in timpul acesta .Singurul pagubit a fost catelul care a stat numai cu nasul pe sus in curte, l-au innebunit atitea mirosuri !
Meniul, unul obisnuit :
chiftelute in pesmet si susan
sarmale in foi de varza verdechiftelute in pesmet si susan
ciorba cu afumatura si piept de pui, dreasa cu smintina si ou si aromata cu leustean verde
cozonac cu nuca si cu rahat
pasca cu brinza sarata
Pasca de anul acesta a iesit exceptionala, o pufosenie aromata si gustoasa !
Am facut pulpe la gratar in loc de friptura pentru ca le mincam si reci, in loc de pastrama, au un gust minunat si nu sint pline de E-uri.
oua proaspete
si saratele
Tuturor va doresc SARBATORI FERICITE !!!!