contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bun Venit Pe Lume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

“Niciun copil nu trebuie sa moara! Insa, in Romania un copil cu varsta mai mica de un an moare la fiecare 5 ore. Pierdem anual 1900 de copii mai mici de un an.” Asa incepe mesajul campanie derulata de Salvati copiii, ce are drept scop strangerea de fonduri necesare pentru dotarea cu incubatoare performante a maternitatilor din Romania.

Bun venit pe lume

Weekendul 6-7-8 decembrie 2013 se va desfasura sub salutul Bun venit pe lume! un proiect derulat de Salvati copiii iasi, in parteneriat cu Iulius Mall. Te asteptam acolo sa urezi si tu Bun venit pe lume unui copil, sa “dam jos” de pe umerase cat mai multe body-uri inscriptionate pentru a ajuta la dotarea maternitatilor iesene cu incubatoare performante. Pentru cei mai mici si mai mici dintre semenii nostri, fiecare minut conteaza si fiecare minut e o zbatere intre viata si moarte. Contribuie si tu cu orice suma, simbolica, fara sa te gandesc ca 10 lei e putin si nu conteaza. Dar 10 lei cu 10 lei cu 20 de lei cu 50 de lei, putin din putin fac mult cand la finalul campaniei se trage linie. Doneaza si tu!

Voi fi ambasador, printre multi altii, si te astept sa urezi “Bun venit pe lume” impreuna cu Salvati copii Iasi. Se anunta un weekend incendiar cu multe surprize pentru copii: ateliere, distractie si voie buna, animatori si concerte. Incepand de vineri si pana duminica, intre orele 15-22, voluntarii salvati copiii iasi vor fi la datorie, iar tu poti cumpara cu 50 de lei un body pe care il personalizezi cu ce mesaj de “Bun venit” iti doresti! Dar poti dona direct prin sms la 8833 suma modica de 2 euro.

Te asteptam, asadar, la Iulis Mall, incepand cu vineri 6 decembrie pentru a ura “Bun venit pe lume!” unui mic copil ce poate deveni un mare Om.

Pentru ca fiecare copil conteaza!

 

 

Acest articol Bun venit pe lume apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.