Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente: o bucatica kaizer 2 carnati branza de oi sau burduf (eu am avut de doua feluri) 2 oua fierte putina margarina sau unt mamaliga smantana Mod de preparare: Carnati se calesc impreuna cu kaizerul taiat bucatele in tigaie fara ulei. Separat am pregatit o mamaliguta care o lasam putin sa se raceasca. Pisam cu furculita branza de oi iar cealalta o dau pe razatoare fiind mai tare. Amestecam cu ouale . Adaugam si carnati cu kaizerul calit. Si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Mamaliga o taiem feli mai grosute. Si apoi luam pe rand cate o felie cat mai este calda. Si o presam cu degetele, punem cate putina margarina. Adaugam la mijloc din umplutura. Si apoi acoperim cu mamaliga. Luam "bulgarele" in mana si-l facem exact ca un bulgare de zapada fara sa iasa din umplutura afara, este bine sa fim unse pe maini cu margarina. Ungem o tava cu margarina si punem bulgari in ea, se lasa la cuptorul preincalzit timp de 15-20 de minute. Pana se rumenesc frumos. Se servesc calde cu smantana din belsug. Este o reteta minunata, foarte gustoasa si simplu de realizat. Va doresc pofta buna!!!