contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bulz & Blues, Iasi 2013

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



by Alice albinutza

   Si-a fost Bulz&Blues la Iasi. Editia a 2-a a avut loc luna aceasta pe 17 mai 2013, la Hamak, intr-un loc mirific, pe care vi-l recomand cu mare drag. O oaza de liniste si calm,  la cativa km de Iasi, o zona superba de ralaxare cu muzica de calitate si oameni faini. 


 Si-a fost Bulz & Blues la Iasi, pentru care ii multumesc lui Vali, omul de la Fructe Naive, Adelei (love you my girl, forever!), Danei, Alexandrinei, Elenei si celorlalti oameni faini care s-au implicat, care si-au rupt din timpul lor si-au daruit viata si entuziasm acestui proiect. 
   Si-a fost Bulz & Blues la Iasi. Intr-o seara faina de mai ne-am adunat in jurul unui ceaun cu  mamaliga aburinda, a unor mese pline cu bunatati de-acasa aduse cu drag de food-bloggerii ieseni, cu Gramma, vinul conversatiei alaturi si blues-ul nemuritor. 
   Seara a debutat timid, dar vesel. Treptat locul a inceput sa forfote, muzica celor de la Soul Serenade a rasunat si lumea a inceput sa isi astearna paturicile. Semn ca evenimentul se desfasura asa cum fusese planuit. 
   Eu m-am simtit excelent:
*pentru ca era muzica super buna: Soul Serenade, Her Funcky Subjectsts (Sunt din Iasi, deci mergeti si-i ascultati iesenilor, ori de cate ori aveti ocazia. Nu veti regreta!) si Sir Blues Vali Racila. 
*pentru ca eram acolo impreuna cu multi oameni dragi, bloggeri de food sau nu, prieteni cu care nu ma mai vazusem de ceva vreme, 
*pentru ca am cunoscut persoane pe care le stiam doar din online
*pentru ca m-am vazut (putin e adevarat, ca eram "cu treburi" toti pe acolo) cu Marius Tudosiei (Bacania Veche), btw e fantastic omul asta!
*pentru ca Miruna s-a simtit excelent jucandu-se in nisip si aplaudand cu verva la fiecare melodie
*pentru ca, fara falsa modestie spun, tartele mele sarate si briosele cu rosii uscate au avut un real succes 
*pentru ca ... 
    Dar mai conteaza "pentru ca"? Ei, bine nu! M-am simtit excelent si asta e tot ce conteaza. Si spun de pe acum: abia astept editia a 3-a :))
Va las in compania catorva fotografii
 Multumesc Panifcom si Ilvas. Nice job Andreea.