Bulete De Cascaval
Sursa Bulete de cascaval
articol scris de Nonatrif blog nonatrif.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru aproximativ 40 bucati:
Se amesteca bine ingredientele intr-un vas.
Se formeaza bilute mici cam de marimea unei cirese, deoarece se umfla destul de mult la prajire.
Este de preferat sa le pregatim inainte pe toate, deoarece se prajesc rapid si astfel le inlocuim pe cele prajite cu buletele neprajite fara sa mai asteptam.
Daca avem suficient ulei in tigaie, la prajire, buletele au tendinta sa se intoarca singure.
Deasemenea conteaza foarte mult sa fie un foc rapid, altfel ele se desfac si incep sa curga, lafel ca la cascavalul pane. Putem sa le tinem 5 minute la frigider inainte pentru a ne asigura ca-si pastreaza forma si nu vor curge.
Le scoatem cu o paleta pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces.
Se pot servi ca antreu alaturi de sos de iaurt cu marar.
Se formeaza bilute mici cam de marimea unei cirese, deoarece se umfla destul de mult la prajire.
Este de preferat sa le pregatim inainte pe toate, deoarece se prajesc rapid si astfel le inlocuim pe cele prajite cu buletele neprajite fara sa mai asteptam.
Daca avem suficient ulei in tigaie, la prajire, buletele au tendinta sa se intoarca singure.
Deasemenea conteaza foarte mult sa fie un foc rapid, altfel ele se desfac si incep sa curga, lafel ca la cascavalul pane. Putem sa le tinem 5 minute la frigider inainte pentru a ne asigura ca-si pastreaza forma si nu vor curge.
Le scoatem cu o paleta pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces.
Se pot servi ca antreu alaturi de sos de iaurt cu marar.