contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bulete De Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente pentru aproximativ 40 bucati:
  • 500g de branza de burduf
  • 2 oua
  • 5 linguri cu varf de faina
  • un praf de copt
  • piper
  • ulei pentru prajit
Se amesteca bine ingredientele intr-un vas.
Se formeaza bilute mici cam de marimea unei cirese, deoarece se umfla destul de mult la prajire.
Este de preferat sa le pregatim inainte pe toate, deoarece se prajesc rapid si astfel le inlocuim pe cele prajite cu buletele neprajite fara sa mai asteptam.
Daca avem suficient ulei in tigaie, la prajire, buletele au tendinta sa se intoarca singure.
Deasemenea conteaza foarte mult sa fie un foc rapid, altfel ele se desfac si incep sa curga, lafel ca la cascavalul pane. Putem sa le tinem 5 minute la frigider inainte pentru a ne asigura ca-si pastreaza forma si nu vor curge.
Le scoatem cu o paleta pe servetele pentru a absorbi uleiul in exces.
Se pot servi ca antreu alaturi de sos de iaurt cu marar.



Articol recomandat de nonatrif.blogspot.com