contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bulete De Caşcaval Cu Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 Este una dintre preparatele potrivite pentru aperitive.
Ingrediente:  
  • 200 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 4 cartofi
  • sare, piper, pesmet, ulei pentru prăjit.
Mod de preparare: 
 Se fierb cartofii bine în apă cu sare şi îi facem piure.. Adaugăm ouălele şi făina şi amestecăm bine până ce amestecul devine omogen. Condimentăm cu sare şi piper şi amestecăm  caşcavalul ras în compoziţia cu cartofi. Facem din amestec biluţe pe care le dam prin pesmet şi le punem la prăjit într-un vas cu ulei încins şi le lăsăm până se rumenesc.
Se servesc cu salată asortată.