Bulete De Caşcaval Cu Cartofi
articol scris de bucatariamariei blog bucataria mariei
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este una dintre preparatele potrivite pentru aperitive.
Ingrediente:
Se fierb cartofii bine în apă cu sare şi îi facem piure.. Adaugăm ouălele şi făina şi amestecăm bine până ce amestecul devine omogen. Condimentăm cu sare şi piper şi amestecăm caşcavalul ras în compoziţia cu cartofi. Facem din amestec biluţe pe care le dam prin pesmet şi le punem la prăjit într-un vas cu ulei încins şi le lăsăm până se rumenesc.
Se servesc cu salată asortată.
Ingrediente:
- 200 g caşcaval
- 2 ouă
- 3 linguri făină
- 4 cartofi
- sare, piper, pesmet, ulei pentru prăjit.
Se fierb cartofii bine în apă cu sare şi îi facem piure.. Adaugăm ouălele şi făina şi amestecăm bine până ce amestecul devine omogen. Condimentăm cu sare şi piper şi amestecăm caşcavalul ras în compoziţia cu cartofi. Facem din amestec biluţe pe care le dam prin pesmet şi le punem la prăjit într-un vas cu ulei încins şi le lăsăm până se rumenesc.
Se servesc cu salată asortată.