contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bulete Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





De mult timp am vazut aceasta bunatati pe blogul Mihei si a Alei si am zis sa incerc si eu odata. E drept ca nu am respectat nicuna dintre retete exact asa cum au facut ele pentru ca am facut cu ce am avut in casa. Au iesit foarte bune . Multumesc Miha si Ala :) .
Asa ca eu am facut cu:
  • 300 gr cascaval
  • 300 gr telemea de oaie
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • piper
  • pesmet

Preparare

Se razaleste cascavalul si telemeaua. Daca telemeaua este prea sarata se lasa cateva ore in apa schimband apa de cateva ori.

Se adauga doua oua , piper si faina si se amesteca bine. Sare nu mai e nevoie ca telemeaua este destul de sarata.

Se framanta bine si se fac bilute ca si chiftelele.Se bate un ou si se dau bilutele de cascaval preparate prin ou , apoi prin pesmet si se prajesc in ulei abundent nu foarte incins.


Se fac toate bilutele odata pentru ca daca incepeti sa le prajiti si nu le-ati terminat de modelat nu mai apucati pentru ca se prajesc foarte repede.

Cand s-au rumenit bine se scot pe un servetel absorbant . Se servesc calde sau reci.



Articol recomandat de www.al3xandra-miches.blogspot.com