Budinca Simpla De Tapioca Cu Smochine Proaspete Si Migdale
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 smochine proaspete
2 linguri de zahar sau miere
migdale ,intregi,bucati,ce aveti prin casa...
Desert,mic dejun sau cina?
Astept raspunsul vostru la aceasta intrebare,mie imi pare a fi potrivit oricarei mese acest fel...
Proces de preparare:
Simplu de tot!amestecati granulele de tapioca cu laptele si uitati de ele vreo 20 minute...dupa care le puneti la fiert,din momentul fierberii cca 20 minute,sub amestecare,pina ce granulele devin transparente.adaugati zaharul sau mierea si lasati la racit.Dupa racire se decoreaza cu felii de smochine proaspete si migdale,dupa cum doriti,eu am facut-o rapid,si-n lipsa de inspiratie...oricum a avut un gust ...de vis!
Se intelege ca dupa decorare e bine sa zaca in frigider vreo ora,doua!Pofta buna!
Reteta recomandata de alison-trials.blogspot.com