contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca Din Carne De Vitel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Timp de preparare: 70 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1000 g  carne de vitel tocata
- 4 - 5  felii de paine alba
- 6 oua / numai albusurile
- 100 g de unt
- 3 - 4 linguri de ulei
- sare, piper,
- cateva fire de marar, tocat marunt
Mod de preparare:
Carnea tocata se amesteca cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine.Se adauga sarea, uleiul, piperul, mararul si albusurile batute spuma. Se amesteca bine. Compozitia se toarna intr-un vas de jena uns cu unt. Deasupra compozitiei se pune restul de unt tatiat cubulete. Se pune la cuptorul incalzit in prealabil su se lasa cam 40 de minute. Se serveste cu spaghete sau orez si salata de cruditati.


Articol recomandat de inbucatariecutata.blogspot.com