contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca De Taietei Cu Fructe Confiate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am vazut la o emisiune culinara un preparat indian, dulce: paine de Vermicelli. Am cautat pe net sa vad cum se face, dar primele retete ce mi-au aparut erau sarate, nu dulci. Asa ca am inventat eu reteta aceasta cu ce aveam prin dulap.

Ingrediente: jumatate pachet taietei, 1 ou, 4 linguri de mar ras, fructe confiate (afine, merisoare, samburi de caisa, papaya, ananas), unt, zahar, zahar vanilat, rom, coaja de lamaie, pesmet, sirop de mere concentrat, frisca
Cum am facut:
1. Am fiert taieteii si i-am scurs. I-am lasat la racit.
2. Am amestecat taieteii cu zahar, zahar vanilat, rom, coaja rasa de lamaie, marul ras, 1 ou si fructele confiate.
3. Am uns tava cu unt si am tapetat-o cu pesmet.
4. Am turnat taieteii in tava si deasupra am pus cubulete de unt si 3 linguri de sirop de mere concentrat.
5. Am lasat la cuptor la foc mai mic vreo 30 minute.
6. Noi am servit cu frisca.

Sa-mi spuneti daca v-a placut.
Ema