contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budincă De Piersici

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
500 gr piersici, 400 ml lapte, 2 linguri de făină, 3 linguri de zahăr, 4 ouă, un pliculeţ de zahăr vaniliat, coaja de la o lămâie, puţin ulei, un praf de sare.

Mod de preparare:
Se spală piersicile, se scot sâmburii şi se taie felii subţiri.
Într-un vas se sparg ouăle
şi se bat ca pentru omletă.
Apoi se adaugă laptele,
făina, coaja rasă de lămâie,
zahărul, sarea, zahărul vaniliat
şi se amestecă bine.
Într-o tavă unsă cu ulei se aşază feliile de piersici,
se toarnă compoziţia din ouă şi se dau la cuptor, la foc potrivit, până se rumeneşte.
Budinca se verifică dacă este coaptă introducând o scobitoare perpendicular pe aceasta şi apoi se scoate: dacă pe scobitoare nu s-a lipit budincă, compoziţia s-a copt şi se poate scoate din cuptor.
După ce s-a răcit, se taie felii şi se serveşte rece.
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com