contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

1 kg de stiuca tocata (sau alt peste)
1 felie franzela muiata in lapte
2 linguri de ulei
marar
2 linguri de smantana
2 oua separate
sare
piper

PREPARARE:

Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Adaugam smantana, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro