contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca De Macaroane Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga







Budinca de macaroane cu branza

O reteta veche pe care ne-o faceau bunicile insa mie si acum imi place si o fac adesea

Ingrediente:

300 gr macaroane rupte in jumatate

300 gr branza de oaie veche

150 gr zahar

6 oua

Esenta de rom

Esenta de vanilie

150 gr stafide

2 plicuri de zahar vanilat

100 gr samntana

Coaja de portocale

Coaja rasa de lamiae

Margarina

Mod de preparare:

Stafidele se inmoaie cu esente si cognac si se lasa 40 de minute. Se pun 2 l de apa cu sare si ulei si cand da in clocot adaugi macaroanele pentru 10 minute dupa care le scurgi. Bati 4 oua cu zaharul ca sa se topeasca si adaugi smantana, esentele, stafidele cu tot cu rom si restul ingredientelor. Adaugi macaroanele scurse si ungi un vas termo cu margarina si-l tapetezi cu faina. Adaugi compozitia si amesteci cele doua oua ramase cu 50 gr smantana si ungi deasupra budinca. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra