Budinca De Macaroane Cu Branza Sarata
articol scris de BucatariaAndreei blog andreea.dorobantu.name
Asta este reteta mea preferata, o fac de ani de zile si as manca zilnic asa ceva.
Ingrediente: macaroane, eu folosesc “penne”, telemea de vaca sau oaie, 3 oua, smnatana (nu e obligatoriu), sare.
Mai puteti adauga sunculita taiata bucatele sau carnati, dar eu o prefer doar cu branza.
Cum am procedat?
Prima data am fiert pastele conform, instricutiunilor de pe pachet. Cand a fiert apa, am adaugat putina sare si am aruncat pastele la fiert. Le-am lasat acolo cam 10 -15 minute.
Intre timp, am ras branza pe razatoarea mare, am batut ouale, am amestecat compozitia cu smantana.
De data aceasta eu am pus si ceva sunculita afumata.
Dup ace au fiert pastele, le-am amestecat bine bine cu aceasta compozitie si am dat totul la cuptor, la foc incet pentru aproximativ 40 de minute. Se rumesteste foarte frumos si e foarte gustoasa!
Aceasta budinca merge si cu branza dulce, in cazul acesta nu se mai pune smantana.
Pofta buna!