Budinca De Macaroane Cu Branza Dulce
articol scris de teolyn blog teolyn-in-the-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 400 gr macaroane
- 600 gr barnza dulce de vaci (eu am folosit branza de la Lidl la galetusa de 1 kg )
- 3 oua
- 15 linguri de zahar (dupa gust)
- stafide (hidratate 10 minute in apa cu esenta de rom )
- 3 linguri de gris
- 3 linguri de smantana
- 1 fiola esenta de vanilie
Punem macaroanele la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert le punem la scurs. Separat intr-un castron batem ouale usor cu furculita, apoi adaugam branza, smantana, zaharul, grisul , esenta de vanilie si stafidele pe care le stoarcem bine de apa. omogenizam bine apoi adaugam macaroanele. Ungem un vas de jena cu unt, punem compozitia si dam la cuptor aprox 30 minute, pana incepe sa se rumenesca usor .