contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca De Gris

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
1 l lapte,200 g gris,3 oua,100g zahar,1-2 pachetele zahar vanilat,20 g unt,o lingura pesmet,un praf de sare,esenta de portocale...
Mod de preparare:
Se fierbe laptele,se adauga praful de sare, zaharul , zaharul vanilat,iar cand da in clocot se toarna grisul putin cate putin amestecandu-se continuu pentru a evita formarea de cocoloase.



Dupa ce a fiert grisul,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma in prealabil si se amesteca usor. Se unge cu unt o tava,se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.Se lasa la cuptor pana se rumeneste putin si se poate servi desupra cu scortisoara, dulceata,sos de fructe sau ciocolata dupa gust si preferinta...

Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com