contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca De Cartofi Cu Oua

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





Aceasta budinca insoteste foarte bine o friptura, un gratar sau chiar si numai o salata.
In cazul meu a insotit-o un gratar delicios in curte cu prietenii si familia.
Este o reteta indicat de facut cu 1-2 ore inainte sa vina musafirii, pentru a se taia un pic rece, nu fierbinte altfel nu se sectioneaza frumos...vorbesc din experienta...:-)
Ingrediente:
cartofi (in functie de marimea recipientului pe care il bagati la cuptor)
5-6 oua fierte
sunculita (optional)
cascaval ras
5-6 oua
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare.



La fel si ouale.



Dupa ce cartofi au fiert, se curata de coaja si se taie rondele. La fel procedam si cu ouale.
Intr-o tava tapetata din belsug cu unt, punem un rand de cartofi apoi ouale.



Apoi cascavalul ras.



Punem si ultimul rand de cartofi, si dam la cuptor pentru 30 minute.



Dupa cele 30 minute, scoatem tava din cuptor, batem ouale si turnam peste cartofi.



Mai punem o portie generoasa de cascaval ras, si dam la cuptor pana ce acesta se rumeneste.



Cam asa:






Pofta buna!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com