Budincă Cu Brocoli și Morcovi
articol scris de Didona157 blog aromele.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O rețetă mai light................
Curățăm brocoli și îl punem la fiert în apă clocotită, cu puțină sare. Il fierbem vreo 10 - 15 minute, să intre furculița în legumă, dar să nu fie prea moale. Separat fierbem și câteva felii de morcov; eu le-am fiert împreună, dar am tăiat morcovul foarte subțire, ca să nu rămână tare.
Separăm albușurile de gălbenușuri; amestecăm gălbenușurile cu sare și piper.
Adăugăm cașcaval ras......
.........curry ......
...și legumele scurse de apă și răcite.
Punem și albușurile bătute (nu prea tare).
Presărăm cașcaval și o dăm la cuptor ......dacă nu.............
........ dacă nu vine nimeni cu vreo propunere. Căci mie mi s-a sugerat să pun și niște ciuperci (conservate):
Bună idee!
Putem folosi conopidă, măsline etc.