contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budincă Cu Brocoli și Morcovi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


O rețetă mai light................

Curățăm brocoli și îl punem la fiert în apă clocotită, cu puțină sare. Il fierbem vreo 10 - 15 minute, să intre furculița în legumă, dar să nu fie prea moale. Separat fierbem și câteva felii de morcov; eu le-am fiert împreună, dar am tăiat morcovul foarte subțire, ca să nu rămână tare.  

Separăm albușurile de gălbenușuri; amestecăm gălbenușurile cu sare și piper.

Adăugăm cașcaval ras......
.........curry ......

...și legumele scurse de apă și răcite.

Punem și albușurile bătute (nu prea tare). 


Presărăm cașcaval și o dăm la cuptor ......dacă nu.............
........ dacă nu vine nimeni cu vreo propunere. Căci mie mi s-a sugerat să pun și niște ciuperci (conservate):
 Bună idee!


Putem folosi conopidă, măsline etc.


Articol recomandat de aromele.blogspot.com