contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bucuria De A Gati Pentru O Cauza Nobila !

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Articolul si imaginile apartin fete-lor dragi cu suflet mare "bucataresele vesele". Nu pot participa cu o reteta din anumite motive... dar macar sa public acest articol pot sa fac si o fac cu drag pentru o cauza nobila .
Multi dintre noi ne relaxam atunci cand gatim si ne bucuram cand cei dragi savureaza rezultatele noastre. Dar atunci cand gatesti pentru un scop nobil ca cel prezentat de noi in articolul Bucuria de a gati pentru o cauza nobila! , satisfactia e cu atat mai mare, stiind ca reteta ta aduce un strop de incurajare, incredere si zambet celor care au atat de multa nevoie de ele.
Va invitam dragii nostri prieteni sa pregatiti si voi aceasta reteta a Invingatorului si sa ii dati imaginea Leului curajos , sustinand astfel actualii si viitorii temerari ai Asociatiei Little People Romania in lupta lor de zi cu zi.

Am fi  bucuroase daca ati trimite pozele voastre cu acest Desert al Invingatorilor – fie ca alegeti sa gatiti Cupcake-ul Invingatorului sau sa reinterpretati reteta dupa imaginatia proprie, pastrand insa simbolul culorii galben, dar si al Leului Curajos, pana in data de 1 octombrie la adresa [email protected].
In data de 2 octombrie –Ziua Invingatorului, vom strange toate pozele trimise de voi in semn de incurajare si sustinere si le vom trimite viitorilor temerari! Astfel fiecare dintre noi va demonstra ca este sensibil si ii pasa de cel de langa el aflat in suferinta, ca ii este aproape si ca sprijina Asociatia Little People Romania!

In plus, invitam toti bloggerii de cooking  sa prepare sau sa reinterpreteze acest “Desert al Invingatorului” tinand cont de criteriile mentionate si sa publice  un post cu acest titlu “Desertul Invingatorului”, cu rugamintea sa invite si ei la randul lor  cititorii lor sa pregateasca acest desert in semn de sustinere.
Haideti sa punem umar la umar si sa dam o raza de speranta celor mai putin norocosi decat noi !
Haideti sa demonstram impreuna ca, prin gatit, printr-un desert, putem sustine niste luptatori si putem sa adaugam un strop de magie si speranta in vietile lor.
Sa demonstram ca Se poate si ca ne Pasa!!!