Bucatele Crocante De Ciocolata (bocconcini Croccanti Al Cioccolato)
articol scris de NELA blog undulcearomat.blogspot.com
Am o carte cu retete in limba italiana (Cioccolato) dar pana acum nu le-am incercat si uite ca azi le-a venit randu .Reteta este usoara si rapida
Primul strat
150 ciocolata alba
55 gr unt
1 lingura miere
50 gr orez expandat
Al doilea strat
150 ciocolata cu lapte
55 gr unt
2 linguri miere
50 gr orez expandat
Primul strat: se topeste ciocolata alba si untul pe baie de aburi se adauga mierea se ia de pe foc si se amesteca cu orezul.Se aseaza intr-o tava unde am pus o folie.
Eu am gresit aici cred ca trebuia sa se intareasca iar dupa sa pun al doilea strat ,pentru ca mi s-a amesteca primul cu al doilea strat si nu s-a mai vazut diferenta.
Al doilea strat : se topeste ciocolata ,untul si cele 2 linguri de miere pe baie de aburi ,se ia de pe foc si se amesteca cu orezul.Se lasa putin sa se raceasa iar dupa se pune peste primul strat.
Se da la rece cateva ore.