Bruschette Cu Smochine, Rucola Si Gorgonzola
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ati vazut ca s-au umplut supermarketurile de smochine! Avand in vedere ca la noi sezonul lor dureaza doar 2- 3 saptamani, eu zic sa va grabiti si sa va umpleti punga si frigiderul si gura cu ele, ca nu dureaza mult super-oferta!
Eu am luat de la Mega cu 18 ron/kg si am folosit o parte la tortul cu ciocolata. O alta parte a disparut pe nevazute, pe principiul deschid frigiderul ca sa scot niste lapte/oua/anything else- inhat o smochina-o bag un gura-oftez de fericire. Ultimele le pastram pentru o tarta cu smochine si gorgonzola, dar, recunosc - m-a cam lovit lenea de cand cu vremea asta hidoasa de-afara asa ca am facut niste bruschette instead (simplitatea e cheia fericirii, non?)
Dureaza 5 minute si sunt minunate. Si aromate. Si delicioase. Am zis ca sunt minunate? Mmmm...
Felii de paine rumenite nitel + gorgonzola sfaramata + frunze de rucola si sferturi de smochine, tavalite prin ulei de masline extravirgin si otet balsamic. Gata!
Lovely au fost!