contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bruschette Cu Rosii

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Daca va doriti o gustare usoara, rapida si simpla pentru mic dejun sau cina, incercati  bruschette. Aceste tartine au aparut pentru prima data in centrul Italiei, prin sec. al XV-lea. Reteta de baza are in compozitie paine prajita frecata cu usturoi, stropita cu ulei de masline si asezonata cu sare si piper. Principalele ingrediente folosite ca topping sunt rosia si busuiocul, insa pot fi folosite si mozzarella, carne, branza, ciuperci , dovlecei sau diverse alte legume, in functie de preferinte. Incercati aceste tartine crocante, pline cu topping-uri delicioase si nu veti regreta.

INGREDIENTE:
rosii, busuioc, sare, piper, ulei de masline, usturoi, felii de paine prajita.
PREPARARE:
Rosiile se taie in cuburi mici si se indeparteaza semintele. Se amesteca apoi cu ulei, sare, piper si busuioc tocat marunt. Se prajesc feliile de paine si se freaca cu usturoi toata suprafata acestora. Se aseaza deasupra amestecul cu rosii si se decoreaza cu frunze de busuioc. Se servesc imediat.



Articol recomandat de truedelights.wordpress.com