Bruschette Cu Hribi Si Salata
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
hribi/porcini sunt printre cele mai gustoase ciuperci. sunt cele mai apropiate la gust de trufe si romania e mare producatoare de astfel de ciuperci. majoritatea pleaca la export in italia. eu am gasit o caserola la auchan la pretul de 20 de lei. poti sa le faci asa:
taie hribi cat un catel de usturoi si caleste-i 2-3 minute intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline extravirgin. pe final adauga sare si 2-3 catei de usturoi taiati cat de marunt si mai caleste-le un minut. pt finish am folosit putin ulei cu aroma de trufe(de la salsamenteria) dar nu e obligatoriu. trage ciupercile deoparte si perpeleste in aceeasi tigaie si 2-3 felii de paine.
separat fa o salata din rosii, salata verde, avocado, hribi stropita din belsug cu un dressing simplu (3 parti ulei de masline extravigin, 1 parte aceto balsamico, sare, piper).
pofta buna.