Bruschette Cu Dovlecei
Sursa Bruschette cu dovlecei

articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod de preparare:
Amestecam ouale cu lapte, sare, piper si verdeturile uscate (fac.).

Dam jumatatile de chifle prin oul batut.
Le aranjam într-o forma termorezistenta (am renuntat la untul pentru uns)

Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra.

Frunzele de busuioc le-am pisat în mojar, împreuna cu un catel mic de usturoi.
Am adaugat uleiul de masline, am amestecat. Cu acest sosulet am pensulat dovleceii.

Am dat forma în cuptorul preîncalzit la 200°C timp de 20 minute aproximativ.

Un mic dejun mai întîrzîiat,rapid si foarte bun!

Merge perfect cu pecorino razuit deasupra!
Merci,Aliza!
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com

Asezam feliile subtiri de dovlecel deasupra.

Frunzele de busuioc le-am pisat în mojar, împreuna cu un catel mic de usturoi.
Am adaugat uleiul de masline, am amestecat. Cu acest sosulet am pensulat dovleceii.

Am dat forma în cuptorul preîncalzit la 200°C timp de 20 minute aproximativ.

Un mic dejun mai întîrzîiat,rapid si foarte bun!

Merge perfect cu pecorino razuit deasupra!
Merci,Aliza!
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com